“Wanneer culturen elkaar ontmoeten” – special offer

boek wanneer culturen elkaar ontmoetenLanceringsaanbieding!

Wanneer culturen elkaar ontmoeten

Leef of werk je met mensen uit andere culturen? Wil je graag het beste resultaat uit de samenwerking of de relatie behalen maar je kent de nuances van de andere cultuur niet? Dit maakt onzeker en vergroot het risico op gevoelige missers, met als gevolg het mislopen van opdrachten, een onaangename relatie of een moeizame samenwerking.

Onderscheid jezelf als dé manager van een internationaal team of als dé persoon die er altijd in slaagt goede deals binnen te halen. Werk en leef zonder stress en missers.

Hoe zou het zijn als je dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen zou krijgen? Je thuis kunt voelen in een meervoudig culturele omgeving? Zodat bedrijven jou graag willen hebben als dé topper die het beste uit internationale teams haalt, die er altijd in slaagt een succesvolle samenwerking te bereiken, over de grenzen van culturen heen.

Dé sleutel tot succesvol samenwerken

In dit boek krijg je van intercultural trainer Kirtika van Hunen dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen.

Door anekdotes van mensen van verschillende leeftijden, landen en culturen krijg je waardevolle inzichten in de complexe onderwerpen van de interculturele ontmoeting, die laten zien hoe jij:

  • cultuur kunt decoderen
  • de nuances van een cultuur ontrafelt
  • gevoelige missers voorkomt
  • je cirkel van invloed in zo’n interactie vergroot
  • betere deals kunt sluiten
  • gewenste resultaten kunt behalen
  • dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen krijgt.

Bestel snel, de aanbieding eindigt over:  

Days

Hours

Minutes

Seconds

Totaal: € -