Voor organisaties

cultures1‘Sharing what I know, to help people grow’

Een misverstand door culturele verschillen kan hét verschil maken tussen succesvol zaken doen of het mislopen van een belangrijke deal. In de huidige multiculturele economie is het van cruciaal belang dat een organisatie de waarde van interculturele communicatie en vaardigheden onderkent. Het voorbereiden en trainen van werknemers om te kunnen gaan met culturele complexiteit, zoals het begrijpen en accepteren van en het reageren op culturele verschillen, is een onmisbare, krachtige aanwinst voor een bedrijf dat streeft naar een duurzame relatie met hun buitenlandse partners.

Ik kan me goed inleven wanneer klanten aangeven zich verward en zelfs gefrustreerd te voelen, wanneer ze geconfronteerd worden met culturele verschillen op de werkvloer. Ik heb het zelf ervaren en weet als geen ander wat dit met mensen doet. Ik ben een gediplomeerde trainer ín het overbrengen van vaardigheden om tussen culturen te wonen en werken. Met mijn trainingen, workshops en interactieve lezingen leer ik mensen vaardigheden die hun in staat stellen om goed om te gaan met culturele gevoeligheden, omgaan met verwachtingen van de internationale werkvloer of het gastland ongeacht in welk land of cultuur zij aan het werken zijn.
Land specifiek informatie over Nepal, India en Nederland behoren tot de mogelijkheden.
Trainingen, workshops en lezingen over de volgende thema’s die altijd op maat gemaakt zijn om aan te sluiten bij de wens van uw organisatie:

  • Training,’Crossing cultures with competence’
  • Training: Intercultureel verwachtingsmanagement op de werkvloer
  • Interculturele communicatie op de werkvloer
  • Informatie over de culturen in Nepal, India en Nederland
  • Om een beeld te krijgen van de soorten evenementen die ik aanbied, kijk naar past events
  • Individuele coaching

Hoe werkt het?

We kunnen een eerste vrijblijvende afspraak plannen. Tijdens het gesprek wordt ingezoomd op uw wensen. Als we eruit zijn en het helder is wat uw zoekt, wordt een offerte gemaakt die past binnen uw wensen en situatie.

Zoekt u een gecertificeerde trainer met levenservaring die u verder kan helpen om een goed functionerende multiculturele werkvloer te realiseren? Dan nodig ik u van harte uit om mij te vertellen hoe ik u verder kan assisteren. U kunt hiervoor direct contact met mij opnemen.

Wat zeggen klanten over de training?