Individuele coaching

cultures1‘Sharing what I know, to help people grow’

Als klanten tegen mij zeggen dat ze zich ontworteld, verdwaald en eenzaam voelen tussen twee culturen geloof ik ze. Ook ik heb die weg begaan en toch heb ik uiteindelijk mijn eigen weg en manier gevonden om me thuis te voelen tussen twee culturen. Als ervaringsdeskundige ondersteun ik gemotiveerde mensen die problemen ervaren met het leven tussen twee culturen, die graag zelfredzaam willen worden en hun eigen weg willen vinden om gelukkig te zijn tussen culturen.

Ik werk graag in korte, krachtige sessies met een programma dat ik zelf met succes heb gebruikt en ontwikkeld met klanten die hun ‘comfort zone’ willen verlaten. Het is voor mij belangrijk om samen met mijn klanten stil te staan bij momenten ‘dat het even niet gaat’. Mijn doel is snel en concreet resultaten bereiken door mensen een spiegel voor te houden en vragen te stellen die anderen niet stellen. Ik ben praktisch van aard waardoor mijn adviezen direct uitvoerbaar zijn en actie ondernemen bijna moeiteloos gaat. Met andere woorden: de succesformule van dit type coaching ligt in de kracht van het ontdekken van wat u belangrijk vindt, wat het is dat u zoekt en verder stappen nemen om uw wensen te behalen.

Mijn cliënten

Of u zichzelf nu in een andere cultuur bevind vanwege studie, reizen, zaken of familie, mijn diensten zijn waardevol voor eenieder die zich thuis wil voelen in een andere cultuur dan die van zichzelf, overal ter wereld.

Hoewel ik mijn klanten serieus neem, is het even belangrijk voor me om te zorgen dat het proces ook leuk blijft. Als u niet houdt van een beetje “fun in life” dan ben ik niet de juiste coach voor u.

Ik wil dat mijn klanten uitkijken naar de sessies omdat ze het gevoel krijgen dat ze geholpen en gemotiveerd zijn door mij en ze niet het idee hebben dat het niet is wat ze willen hebben.

Wat kan ik voor u betekenen?

  • Informatie over de cultuur in Nepal, India en Nederland
  • Acculturatie training
  • Individuele coaching
  • Een luisterend oor bieden als het even niet gaat.
  • Identificeren van de uitdagingen in een andere cultuur
  • Vaststellen van uw ambities/ wensen en bepalen van de stappen naar het behalen van uw ambities
  • Opstellen van een netwerk
  • Kennis maken met uw nieuwe omgeving

Hoe werkt het?

We kunnen eerste een vrijblijvende afspraak plannen. Tijdens het gesprek wordt ingezoomd op uw wensen. Als we eruit zijn en het helder is wat uw zoekt, wordt een offerte gemaakt die past binnen uw wensen en situatie.

Zoekt u iemand met levenservaring die u verder kan helpen om thuis te  voelen tussen twee culturen? Dan nodig ik u van harte uit om mij te vertellen hoe ik u verder kan assisteren. U kunt hiervoor direct contact met mij opnemen.

Wat zeggen klanten over de training?