Dutch-ess from the Himalayas

Ik heb dit boek geschreven met het doel om zo veel mogelijk mensen te bereiken die opzoek zijn naar een positief manier van ‘thuis te voelen tussen twee culturen’.  Via dit boek wil ik hun helpen en laten zien hoe dit kan.

Dit boekje geeft de essentie om mensen te helpen hun eigen Paradise te creëren tussen twee culturen met behoud van hun eigen cultureel identiteit.

Als je, ook je eigen weg wil ontdekken tussen twee culturen dan raad ik je aan te vragen naar ‘Dutch-ess from the Himalayas’ op plaatsen waar boeken verkocht worden. In korte waargebeurde anekdoten ontdek je de manier waarop Kirtika haar eigen weg heeft ontdekt om eigen Paradise tussen culturen te creëren.

Het boek is te bestellen voor €19,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland)

Book launch by deputy-mayor of ‘s-Hertogenbosch Eric Logister

Een voorproefje lezen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis exemplaar van een hoofdstuk uit het boek per email.

 


  Boek bestellen?

  Kunt u niet wachten tot dat u een eigen kopie van het boek in huis hebt?

  Bestel het dan nu via deze knop en een exemplaar wordt zo snel mogelijk opgestuurd. Het boek (hardy copy ) kost €19,95 inclusief verzend kosten binnen Nederland. U ontvangt ook een factuur erbij.

  Een e-boek (epub)  kost €9,95

  De boekpresentatie van het boek ‘Dutch-ess From The Himalayas was in maart 2016. Na de presentatie heeft het boek veel aandacht gehad van de media, waaronder een artikel in het Brabants Dagblad en ook Radio 1 heeft een interview met mij opgenomen.  (Luister naar het radio-interview.)

  Wat vinden de lezers van het boek?