Culturele Leiderschap Training

Een gebrek aan cultureel bewustzijn kan leiden tot grote miscommunicatie en ultieme verstoting door gast-cultuur, collega’s, cliënten, kennissen en buren.

Het inzetten van interculturele trainingen om de culturele intelligentie van medewerkers te verbeteren, om vooroordelen en stereotypes te verminderen en het promoten van vriendelijke interacties tussen diverse teamlieden, heeft alleen maar voordelen voor een team met culturele diversiteit.

Interculturele training biedt teammanagers de vaardigheden om deze diversiteit te benutten en het teampotentieel te maximaliseren. Teamleden ontwikkelen een beter begrip van de culturen en verwachtingen van hun collega’s en leren problemen vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Voor Managers, kan het begrijpen hoe deze dynamiek werkt, helpen teams blij en productief te houden.

Mensen zijn in het algemeen geneigd om weg te gaan van andere culturen op het werkvloer. Met een cross-culturele training zijn medewerkers gemakkelijk geneigd om mee te gaan naar verschillende culturen en diversiteit te accepteren. Ze ontwikkelen een interesse in de andere cultuur en staan open voor wederzijds begrip. Ze zijn competent in het navigeren tussen de culturele verschillen.

Door je medewerkers deel te laten nemen in cross cultural trainingen, kun je het cultureel bewustzijn vergroten, wat  helpt tegen het gevaar van miscommunicatie of internationaal falen.

Mijn trainingen, workshops en lezingen zijn gemaakt om:

  • mensen voorzien van vaardigheden die hun in staat stellen om de transitie tussen culturen gemakkelijk te maken en hierdoor cultureel efficiënt te zijn.
  • verwachtingen van een internationale werkvloer of gast land te begrijpen Ongeacht in welke cultuur of land ze werken. Ze zijn competent in het omgaan met.

Een deel van mijn training is altijd op maat gemaakt.

Ontdek welke trainingen/ workshops best bij u aanvraag past:

Bent u:

  • Een leider, manager die een mulitnationale team leidt en worstelt met het motiveren van je team om te focussen op het doel en resultaten van de organisatie?
  • Voel je een mate van wantouwen die leidt tot het gevoel van frustratie, onzekerheid en eventueel burn out?
  • Nieuwsgierig naar hoe jij diversiteit kunt benutten en het teampotentieel te maximaliseren=

Dan is dit dé training voor jou en je team

Organisaties die vertrouwden op mij om hen op te leiden